Blog? Mi is ez valójában?

 2009.07.17. 16:47

Tuajdonképpen egyetlen dolog miatt kezdtem el blogot csinálni: megtetszett az, hogy kisfilmeket készítek az életemről, s mivel a YouTube-ra csak korlátozottan sikerült filmeket feltöltenem, kellett egy hely, ahol szabadon garázdálkodhatok! :o)

Nem fogok ide minden nap bejelentkezni, ez részemről nem egy napló, ez másoknak szól inkább, igaz legfőképp rólam, meg úgy a világról. Azoknak, akik érdeklődnek a filmjeim iránt, egy szórakoztató oldal. S ha még tartalmas is lesz, annak én örülök a legjobban... főleg, ha még tetszik is valakinek.

Amerikai utazásom idején hoztam ezt létre, remélem minél hamarabb sikerül filmeket feltöltenem a kalandjaimról, mert lassan nem fér el a számítógépemen a vágatlan anyag...

Köszönöm, ha valakit érdekel, amit csinálok, még inkább köszönöm, ha van is véleménye róla!

See you later!

Grafi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://grafi.blog.hu/api/trackback/id/tr231251743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása